Ορθοπεδικός Οίκος

Posted By: Techadmin Stradmin In: Sub Category 1 On: Friday, April 24, 2015 Comment: 0 Hit: 1367

 Απο το 2001 με συνεχη προσπάθεια και αναβαθμιση των υπηρεσιών μας προσφέρουμε στην τοπική αγορά, προϊόντα υψηλής ποιότητας, πιστποιημένα, σε συνεργασία με τους εγχώριους αλλά και ευρωπαϊκούς οίκους ορθοπεδικών και ιατρικών ειδων.

Στην διάρκεια της λειτουργίας μας και ερχόμενοι σε επαφή με το σύνολο των παραγόντων που συνθέτουν την αγορά, από τον λειτουργό υγείας μέχρι τις πολυεθνικές και εισαγωγικές εταιρείες, εντοπίσαμε την έλλειψη ενός αξιόπιστου συνδετικού κρίκου μεταξύ τους. Μιας εταιρείας δηλαδή που θα απλοποιεί τις διαδικασίες πρόσβασης του γιατρού σε οτιδήποτε χρειάζεται για να επιτελέσει αποτελεσματικά το έργο του στο ιατρείο, αυξάνοντας την παραγωγικότητα του και εξοικονομώντας του παράλληλα χρόνο και χρήμα.

Αυτή η μετατροπή της κοινής εμπορικής σχέσης με τον λειτουργό υγείας σε μια σχέση υπεύθυνης συνεργασίας και εμπιστοσύνης έγινε ο πρωταρχικός μας στόχος και αποτέλεσε τον βασικό άξονα σχεδιασμού όλων των διαδικασιών που διέπουν την λειτουργία της εταιρείας μας.

Όπλο μας στην προσπάθεια αυτή είναι  είναι η παροχή υπηρεσιών εξυπηρέτησης υψηλής ποιότητας, από την ενημέρωση του ιατρού και την αξιολόγηση των αναγκών του μέχρι την λήψη της παραγγελίας και την διανομή της.

Για τον λόγο αυτό διαθέτουμε περισσότερα από 6.000 είδη ορθοπεδικού και υγειονομικού υλικού, καθώς και ιατρικού εξοπλισμού, τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα για να ικανοποιήσουν τις καθημερινές απαιτήσεις ιατρικών χώρων όλων των ειδικοτήτων, την ανακαίνιση ή την δημιουργία τους. Το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας μας λειτουργεί σε καθημερινή  βάση (ωρες εργασιας καταστημάτων) και είναι πάντα έτοιμο να   απαντήσει σε κάθε ερώτηση ή να καταγράψει κάθε αίτημα σας ενώ το δίκτυο διανομών μας θα αναλάβει να παραδώσει  κάθε παραγγελία σας εντός 1 ή 2 εργάσιμων ημερών.

Γνωρίζοντας καλά οτι στον ευαίσθητο και συνεχώς εξελισσόμενο χώρο της υγείας  ο χρόνος του ιατρού είναι πολύτιμος και οι τακτικές και έκτακτες ανάγκες του  ιατρείου πολλές, θέτουμε την εξυπηρέτηση σας ως προτεραιότητα και παρέχουμε άμεσα λύσεις.

 

Με εκτίμηση

Νάτσης Αρ. Αντωνιος

https://www.youtube.com/watch?v=SGhl2h8WUGw&feature=youtube_gdata_player

Comments

Leave your comment

Επάνω